Expertise
Bij Intergras werken we samen aan uw toekomst! Wij geloven dat ondernemers vandaag nood hebben hebben aan een (financiële) adviesverlener met een focus op de toekomst van uw onderneming.

Als partner van uw onderneming staan we zij aan zij met onze cliënten, en geloven we dat enkel het succes van onze klanten kan leiden tot dat van ons.

Integras is opgericht voor ondernemers die meer verlangen dan wat de huidige, traditionele, accountant of boekhouder te bieden heeft. Onze multidisciplinaire aanpak helpt onze cliënten ’hun’ plan te realiseren.

Onze expertises

Integras beschikt over een team van deskundigen met concrete ervaring in verschillende sectoren.
Wij passen een multidisciplinaire aanpak toe vanuit onze expertise op verschillende domeinen zoals o.a. Finance, Tax, Legal, HR, Marketing, … Onze aanpak is dan ook ’hands-on’ en doelgericht zodat u als ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt met onze adviezen.

Integras kenmerkt zich door uw vraagstelling scherp te analyseren, mogelijke oplossingen helder te formuleren en opdrachten die aan ons zijn toevertrouwd betrouwbaar uit te voeren. Ons succes hebben wij dan ook te danken aan een strategisch goed gepositioneerd dienstenpakket, een breed netwerk binnen diverse sectoren, en een professionele uitvoering van onze opdrachten. Centraal hierbij staan een cliëntgerichte opstelling en het consequent leveren van toegevoegde waarde voor onze cliënten.
De klanten van Integras situeren zich voornamelijk in het KMO segment. Meer dan ooit geloven wij in de kracht van “kleine- en middelgrote ondernemingen”. Vaak hebben deze ondernemingen sterke vaardigheden in hun domein, maar beschikken ze niet over de nodige budgetten om een eigen financieel directeur, marketing consultant,… onder de arm te nemen. Integras biedt net deze ondernemingen een totaaloplossing waar er kan worden beroepgedaan op experten enkel wanneer het nodig is.
Boekhouding
90%
Fiscaliteit
90%
Vermogensplanning
65%
Financieel & Juridisch
75%
Strategisch
55%
Interesse in onze diensten?

Contacteer ons vrijblijvend