Over ons…
Integras werd opgericht in 2014 vanuit een passie om ondernemers dagdagelijks bij te staan bij de groei en optimalisatie van hun onderneming. Hiervoor hebben we tax, accountancy, financieel management en strategisch advies samengesmolten tot een geïntegreerd concept, ’Integras’. Op deze wijze helpen we onze cliënten om steeds de juiste beslissingen te nemen voor de toekomst van hun onderneming. Momenteel bestaat ons team uit een mooie mix van finance specialisten, fiscalisten, boekhouders, maar ook marketeers en sales specialisten horen hier bij. Deze combinatie maakt dat u een nieuwe en bredere kijk krijgt op uw bedrijf en uw cijfers. Het Integras netwerk telt vandaag 4 vestigingen van waaruit wij u elke dag kunnen bijstaan. Dit in Zoersel, Schoten, Brasschaat en Geel.

INTEGRAS TEAM

Maak kennis met ons team

Bjorn Bastiaensen

Bjorn Bastiaensen Managing Partner - BIBF 30170838

Bjorn Bastiaensen

Managing Partner - BIBF 30170838

Bjorn Bastiaensen
Bjorn is Managing Partner bij Integras. Door zijn gedrevenheid en commitment gaat hij steeds tot het uiterste. Hij is een sociaal persoon die houdt van humor, lekker eten en een goed gesprek. Bjorn behaalde zijn diploma van bachelor in de accountancy en fiscaliteit in 2003 aan het B.I.R.M. te Antwerpen, en is tevens erkend boekhouder fiscalist bij het BIBF. Na een initiële carrière in finance bij enkele multinationals, starte Bjorn zijn eigen advieskantoor “B&L Fiduciaires”. Samen met zijn team staat Bjorn vandaag in voor alle finance en tax gerelateerde adviezen binnen de Integras groep.
X
Werner Wagemans

Werner Wagemans Managing Partner - BIBF 204435

Werner Wagemans

Managing Partner - BIBF 204435

Werner Wagemans
Na zijn A1 opleiding in boekhouden en fiscaliteit begon Werner zijn carrière in 1989 als zelfstandig boekhouder in bijberoep, waarna hij 1993 zijn erkenning bekwam als boekhouder-fiscalist bij het BIBF. Werner verdiende tevens zijn sporen in de financiële sector. Van 1989 tot 2000 werkte hij als adviseur bij het toemalige Bac, later Bacob. Hierdoor is Werner niet enkel thuis in de wereld van boekhouding en fiscaliteit, maar staat hij onze cliënten tevens bij met adviezen omtrent bancaire aangelegenheden. In 2000 zette Werner uiteindelijk de stap naar een fulltime activiteit als boekhouder fiscalist. Na de succesvolle overnames van achtereenvolgens Datafisc, Accoven en in 2009 KBF, besloot hij samen met Integras deze kantoren samen te voegenen maakt hij actief deel uit van het Integras team. Werner is een gedreven 4×4 fannaat, houdt van wandelen en tennis, geniet graag van de rust in de “La douce France”.
X
Marc Vandesande

Marc Vandesande Managing Partner (Integras Geel)

Marc Vandesande

Managing Partner (Integras Geel)

Marc Vandesande
Marc studeerde in 1987 af aan het HIK, thans Thomas Moore Hogeschool, te Geel als gegradueerde in de richting  Boekhouding – Fiscaliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring in boekhouden en fiscaliteit kent hij als geen ander de weg in het alsmaar wijzigende fiscale klimaat. Marc tracht steeds de soms ingewikkelde fiscale bewoordingen om te zetten in verstaanbare mensentaal zodat ze voor iedereen begrijpbaar zijn. In de loop van 2015 zal Marc samen met Bjorn en Tom het kantoor in Geel opstarten en verder uitbouwen. In zijn vrije tijd is Marc te vinden langs de voetbalvelden van ASV Geel en FC Punt-Larum, de clubs  waar zijn 2 zonen voetballen. Als afgevaardigde en verzorger tracht hij zijn steentje bij te dragen in de uitbouw van deze clubs.
X
Margo Thys

Margo Thys Dossierbeheerder

Margo Thys

Dossierbeheerder

Margo Thys
X
Liz Renders

Liz Renders Dossierbeheerder

Liz Renders

Dossierbeheerder

Liz Renders
X
Sylwia Liperovski

Sylwia Liperovski Dossierbeheerder - Poolse klanten

Sylwia Liperovski

Dossierbeheerder - Poolse klanten

Sylwia Liperovski
X
Shana Haems

Shana Haems Management Assistant

Shana Haems

Management Assistant

Shana Haems
X
Ellen Van Den Bleeken

Ellen Van Den Bleeken Hulpboekhouder

Ellen Van Den Bleeken

Hulpboekhouder

Ellen Van Den Bleeken
X
Inge Poels

Inge Poels Hulpboekhouder

Inge Poels

Hulpboekhouder

Inge Poels
X
Interesse in onze diensten?

Contacteer ons vrijblijvend